Renovatie en complete verbouwing.

U kunt bij All-in1 terecht voor advies, timmerwerk, bouwkundige aanpassingen, renovatie, verbouwingen en onderhoud in- en om uw woning. Ook voor kleine klusjes staan wij voor u klaar.  

Wij streven naar een tevreden klant, wij zorgen tijdens het werk dat alles netjes afgedekt wordt en voor dat we vertrekken zorgen wij ook dat het netjes achter gelaten is. Aan het einde van het project schakelen wij eventueel een schoonmaakbedrijf in om uw woning stofvrij te maken.

Badkamer renovatie / verbouwen.

wij zorgen voor alles: slopen van u bestaande badkamer, water, cv en afvoerleidingen aanleggen/ aanpassen, elektra aanleggen/aanpassen, eventueel verlaagde plafond, wanden en plafond stukadoren, wanden en vloer betegelen en voegen, montage, puin afvoeren etc. U hoeft alleen tegels en accessoires zoals wastafel, douche en eventuele andere accessoires aan te schaffen. Indien nodig halen wij het voor u op.

Keuken verbouwen / montage.

u koopt uw keuken en wij doen de rest van slopen, afvoeren tot montage en afwerken

Dakkapellen en uitbouw.

Wij helpen u voor het ontwerpen, bouwtekening, vergunning aanvragen. Uw dakkapel wordt in een dag geplaatst.

Ramen, deuren en kozijnen.

in hout of kunststof uitvoering in verschillende kleuren en profielen. Wij nemen de maten op en uw wensraam/deur of kozijn wordt op maat en op uw gewenste kleur gemaakt geplaatst en afgewerkt.

Kastwanden op maat en kamer ensuite

wij helpen u voor het ontwerp en de materiaalkeus, vervolgens wordt uw kast op de millimeter in de werkplaats op maat gemaakt en eventueel geverfd.

Vloeren, laminaat, vinyl en hout.

U schaft de gewenste vloer aan en wij zorgen voor het leggen, montage en afwerken. Wij kunnen ook uw gewenste vloer regelen voor een zeer scherpe prijs en maximale garantie.

Schilderwerk binnen en buiten.

Elektra, isolatie en dubbelglas.

Woning aanpassingen voor ouderen en mindervaliden